Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Thursday, 11 September 2014

5 Lagu Cinta Kegemaran Saya

Chapter #8
Damai Sejahtera
Atas nama Tuhan yang Maha Pemurah lgi Maha Penyayang

Oklah entry kali ni pendek je... tapi sebelum saya bagi tahu lima lagu jiwang feveret saya, saya nak umumkan sesuatu....

Saya open kutu/bayaran ansurans bagi set Tresure Box Tupperware Brands Malaysia.
Syaratnya;
Umur 18 tahun ke atas
dan barang akan dapat selepas kutu/bayaran ansurans selesai. Tujuannya bagi mengelakkan ada yang tak bayar.
Caranya;
1. Pergi ke tab daftar ; sisikan butiran beserta salinan ic dan pilih Tresure Box Set.
2. Kemudian, sms/whatsapp kepada saya nak buat kutu/bayaran ansurans.
OK lah, jom COUNTDOWN Lima lagu cinta yang saya dengar hari-hari...

5. TUBE - Jyuunen saki no Love Story (Kisah cinta 10 tahun lepas)

4. B2ST - Fiction

3. Hyper Act - Hanya Aku

2. Huh Gak - Eunjena (Always)

1. IM5 - Got To Know You

Haaa.... semuanya pop. Saya kurang minat lagu slow-slow ni... suka yang jenis rancak. Ada pop sikit, ballad skit, rock skit... Kalau jenis tangkap leleh tu macam hilang energy atau semangat...
Sebab hidup mesti ceria selalu! tak mau sedih-sedih tau...

2 comments:

  1. ada juga lagu melayu terselit satu..btw, nice selection of music!

    ReplyDelete
  2. bukan ter selit. memang suka... ada juga yg lain... tapi bukan feveret ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com