Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Tuesday, 28 January 2014

Anugerah Juara Lagu 28

Pada malam rancangan tersebut memang aku tak sempat nak tengok. Baru je nak start tetiba fon berdering.
customer nak jumpa...
Balik rumah je... tengok2 diorang dah nak annouce winners.
Lagu yang memang catchy, selamber! best sangat2 Altimet and Awie Rafael

Hafiz mantap!

Ronnie nampak HOT dalam suit ni :)

Seksinya Jac

Personally memang aku suka Hyper Act. Tengok masa semi final pun dah rasa BEST! Dan semua yang menang tu memang aku stuju sangat2lah!
Keputusan Rasmi AJL 2014 Anugerah Juara Lagu 28
  • Persembahan Terbaik: Hafiz- Bahagia Deritaku
  • Vokal Terbaik: Ikut Rentakku – Jaclyn Victor
  • Tempat Ketiga: Kalau Aku Kaya – Awi Rafael & Altimet
  • Naib Juara: Hanya Aku – Hyper Act
  • Tempat Pertama (Juara AJL 28): Bahagiamu Deritaku – Hafiz
Citer pasal Tupperware plak...yelah dah dekat 3 hari nak closing ni...saya nak ucapkan
Gong Xi Fa Cai! Xin nen Quay Le!! Selamat Tahun Baru!!
Sempena tahun baru cina ini saya offer pakej Special, Pakej keahlian bernilai RM260

Anda boleh hubungi 013 973 3779 untuk mendaftar ;)
Dan semestinya nak coaching ni bukan sahaja secara personal. Malah kami juga ada whatsapp group yang terdiri daripada distributor2 yang aktif dan bermotivasi!
Masih ada beberapa kekosongan. Kehadiran anda sangat dialu-alukan



TUPPERWARE PRODUCT GUIDE 2014

TUPPERWARE PRODUCT GUIDE 2014

Ini adalah katalog tahunan yang baru. Anda boleh rujuk untuk buat pembelian yang lebih bijak

Wednesday, 22 January 2014

Leaflet Tupperware Malaysia Januari~Februari 2014






Sunday, 19 January 2014

Assembly Tupperware JTW Group, Team Power

Assalamualakum,
Apa khabar pembaca sekalian?
Apakah ini entry pertama yang anda baca?
Jika Ya, TAHNIAH saya ucapkan kepada anda. Kerana post ini adalah suntingan yang sangat sesuai untuk yang kali pertama berkunjung ke blog saya.
Jika anda adalah pembaca setia blog saya, TERIMA KASIH saya ucapkan kerana sering berkunjung.
Baiklah, hari ini saya nak bercerita tentang asas kepada bisnes Tupperware.

No.1: Pengetahuan Produk
Perkara pertama yang perlu anda lakukan sejurus mendaftar sebagai ahli ialah baca katalog dan buku panduan supaya anda ada asas tentang produk. Sudah tentu nak baca saja memang tak cukup faham. Solusinya, tanya orang yang merekrut anda dan hadir ke majlis perjumpaan. Apa-apa jenis sekali pun. Dalam Tupperware ada 2 majlis perjumpaan yang asas. Party dan Assembly. Party adalah majlis yang lebih santai berbanding Assembly yang lebih formal.


No.2: Promosi
Bila dah mendaftar dan belajar pasal produk, haruslah belajar macam mana nak promosi. Ada sesetengah orang selalu target hot item untuk dapat lebih banyak pembeli. Dah tentunya cara itu tak salah. Tapi ini saya nak bagi tahu, the power of promotion...Percaya tak, anda boleh buat jualan bernilai 15 ribu Ringgit Malaysia TANPA borong hot item.
Apa yang anda perlu tahu:
a) cara nak follow-up stokis
b) tahu item apa yang masih dijual
c) Publish gambar di media sosial.
Untuk kemahiran promosi ni, anda kenalah daftar dengan JTW Group dulu, nanti saya ajarkan.
Nak daftar call je 013-9733779...ingat nombor ni ya.


No.3: Rekrut
Dah daftar, dah menjual...tapi masih belum dapat cek atau komisen. Ini berlaku pada ramai ahli Tupperware. Kenapa? Lazimnya mereka ni walk in ke stokis dan terus daftar sebab nak beli barang Tupperware. Bila tengok orang lain yang berjaya, tiba-tiba nak join group itu, group ini. Masa tu adalah sedikit menyesal. Tapi tak apa, jangan stress, pergi ke stokis dan hadir assembly mereka. Kalau rasa susah, meh call saya. Saya bantu :)

18 Januari 2014 adalah tarikh assembly pertama bagi tahun 2014 untuk JTW Group. Alhamdulillah saya nampak kumpulan dibawah naungan saya dah mula berkembang ke serata pelusuk Malaysia.










Team di Dungun


Team di Kelana Jaya


Friday, 17 January 2014

Personal Fav Offer

Assalam,
Pagi2 buta ni saya baru je siap tangkap gambar tupperware fav saya, dan daftarkan ahli.
Tak lupa beriklan sebentar di facebook saya...
Nak buat offer lah sekali sekala...
Lelong! Lelong! Lelong!!!

Wednesday, 15 January 2014

Tupperware Malaysia Dealers Wanted

Assalamualaikum,

Hari ini saya berbesar hati nak buka PELUANG BESAR kepada SEMUA ORANG yang teringin nak jadi dealer tupperware;

Part-Time boleh, Full-time boleh, asalkan umur 18 tahun ke atas anda layak!
warganegara asing pun diterima! bujang kah, sudah berkahwin pun boleh!
Pelajar ka, Suri rumah ka, Penganggur ka, semua juga layak mohon
yang penting anda keinginan untuk berjaya yang besar... ini bukan skim cepat kaya
Ini bisnes multi-level marketing yang senang diuruskan dan mudah dapat pelanggan.
Modal yang kecil tetapi keuntungan yang berterusan seiring usaha. Jom Daftar!
Daftar Sekarang!



Trip Ke Melaka Part 2