Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Saturday, 28 September 2013

Memasak di Stokis Tupperware

Hai, apa khabar?
Hari ini sungguh darah menyirap-nyirap. Macam2 dugaan. Nak giler rasa. Tapi saya malas nk cerita pasal masalah. Sebab sifu saya cakap ini semua cabaran ke arah kejayaan.
So, saya nak cerita yang best-best je. Dalam entry sebelum ni, saya ada cakap nak memasakkan? Haa... Inilah dia dapur kitorang. Adalah buat lucky draw juga. Tapi maaf, tak sempat nak snap banyak gambar.
Terima kasih saya ucapkan kepada Mia & Mandy sebab jemput kami ke acara kalian. Banyak sangat belajar ngan korang!
Ps: diorang ni malu skit nak bergambar...

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com