Memasak di Stokis Tupperware

Hai, apa khabar?
Hari ini sungguh darah menyirap-nyirap. Macam2 dugaan. Nak giler rasa. Tapi saya malas nk cerita pasal masalah. Sebab sifu saya cakap ini semua cabaran ke arah kejayaan.
So, saya nak cerita yang best-best je. Dalam entry sebelum ni, saya ada cakap nak memasakkan? Haa... Inilah dia dapur kitorang. Adalah buat lucky draw juga. Tapi maaf, tak sempat nak snap banyak gambar.
Terima kasih saya ucapkan kepada Mia & Mandy sebab jemput kami ke acara kalian. Banyak sangat belajar ngan korang!
Ps: diorang ni malu skit nak bergambar...

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!