Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Saturday, 24 August 2013

Maafkan diri dan terus BERUSAHA!

Hari ini...
Bangun pagi entah Jepun mana call nak cari part-time. ingat boleh je nak nego...tapi...
rasa cam bukan Jepun kot?
Anyway,perkara paling penting hari ini nak cerita pasal memaafkan diri sendiri.
Cemburu sangat tengok kejayaan sifu hari ni.
4 orang rekrut. Dah la sorang tu bawa 2 orang skali terus.
Mana tak panas punggung ni. Hati pun tak keruan rasa.
Tambah pula... sob..sob... (TT_TT)
Hari ni saya diduga dengan berita yang menjatuhkan moral kerja saya.
Nak nangis rasa... 
Tak mau la cerita...sedih betul rasa.
 
Tetapi itu bukan penghalang! Saya akan untuk terus maju. Maafkan diri, perbaiki kesilapan. Ini bukannya masa untuk bersedih! 
Cahaya sudah hampir. Teruskan perjuangan! Usahakan sedetik lebih~!!!
Alhamdulillah, hari ini boleh rekrut 2 orang.
TERIMA KASIH upline-ku Eddy sebab tolong closing sorang kat KL. Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah!!
 
Semua dugaan ni pasti ada hikmahnya. Finish Strong!!
Malam ni saya kena buat extra effort untuk tutup lubang sedia ada.
Mesti mau jumpa dengan lebih ramai orang. Ramai lagi yang belum bertemu peluang merubah hidup dengan Tupperware.
So, sebagai langkah setapak kehadapan, aku nak prepare untuk ******gift! (censored hehehe...)
Orang pertama yang akan recieve menda ni ialah Mr.Lee dari Temerloh!
 Oh, YA!
Kepada semua warga Pahang, di Kuantan khususnya jangan lupa!!!
Kalau nak belajar buat bisnes Tupperware ni secara online. Dengan JAYAnya! Mesti hadir program ini! Lebih ramai orang yang anda bawa lebih besar cek anda! ;)

See ya! (>_^)/" Jom masak-masak!


Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com