Tuesday, 23 January 2018

Closing Week!

Berita baik kepada semua ahli baru...
Kepada yang nak closing atau buat sale gila-gila minggu.
HQ ada tawaran yang menarik!
Sila buat offer habis-habisan kepada semua peminat Tupperware Malaysia!
Bagi yang nak daftar ahli...
Inilah masa TERBAIK!!

Sunday, 14 January 2018

Set One Touch 950ml Nak Let Go

Okay barang ni bukan One Touch yang biasa-biasa tau. Limited edition!!
Saiz sebiji 950ml,
So dengan harga RM150 termasuk pos rasanya dah cukup murah dan BERBALOI...
Tambahan pula satu set ada 6 pcs okay. Haa...
So, kalau korang nak..
Whatsapp Yoshi terus 013 973 3779
Available 2 set saja lagi...
>>> Pos PERCUMA!
>>> Pos PERCUMA!
>>> Pos PERCUMA!

Friday, 12 January 2018

Pakej Keahlian Januari 2018

Assalamualaikum,

Ada yang menonton youtube channel saya?
Kalau belum, sila klik di sini.

Bagi korang yang datang dari youtube, terima kasih sudi kunjung blog ni.

Bulan ni saya nak tawarkan pakej yang lain dari biasa. Kalau nak ambil pakej ni, kena whatsapp saya...
Klik >>saya nak pakej istimewa januari 2018<< untuk whatsapp saya

Pakej ni saya buat supaya bila korang beli set ni, korang tak payah nak bayar lebih untuk beli barang. Malah... korang dapat beli barang pada harga yang murah, sekaligus TERUS JADI AHLI!

SO, tunggu apa lagi?

Jom Tapau Weh! 😘

Friday, 5 January 2018

Katalog Januari 2018

Assalammualaikum...

Ni katalog Tupperware Brands Malaysia januari 2018

orderlah dengan saya yer... saya jual murah jer...

013 973 3779


Leaflet Tupperware januari 2018

Assalamualaikum,

Banyak tau offer bulan ni...

order dengan saya yaa... 013 973 3779


Tempahan Hadiah Sempena Tahun Baru Cina 2018

CNY Cookies set kembali!!!
“Dapat Tupperware sekali dapat Cookies yang sedap”

Beli 1 set OT Bowl 750ml
(ada 2 unit) dan siap sekali dengan :
🌷Vegetarian Almond Cookies 250g
🌷Crunchy Nutty Cookies 250g
🌷Gift Box (cantik tak nampak moden sebab tak der tulis mengarut ngarut tulisan cina kat depan tu)
.
Sesuai sangat nak hadap makan sendiri atau buat  mini hamper/gift utk CNY nanti...dijamin Halal.....   cepat u olz buat tempahan/order di 👇👇👇
wasap.my/60139733779

.

Satu set RM82.5, 10 set = RM660

Wednesday, 3 January 2018

Alat Ni Boleh Buat Kuih Dengan Mudah!

MAGIC !!!!!!!!
CEPAT PANTAS SEKATA
•••••••••••••••••••••••••••••••••
💟jimat masa
💟jimat tenaga
💟ukuran yang lebih tepat
💟mudah dan cepat

👍German Design AWARD Special 2016

Memperkenalkan.......

MPress
19.1cm(L) x 11.9cm(W) x 18.0cm(H)
FREE
MPress Maker Tray
39.6cm(L) x 10.8cm(H)
Dapatkan dengan harga istimewa
minggu ini.
www.wasap.my/60139733779

#jomtapauweh
#tupperwareteampower
#teampowerpadu
#teampowermemangpower
#tupperwarebrandsmalaysia

Monday, 1 January 2018

Saya Mencari Calon DIQ

Assalamualaikum,

Salam Sejahtera...

Untuk tahun ini, saya mahu lebih fokus untuk melatih & melahirkan Director berbanding ahli biasa.

Ini tahun ke 4 saya dalam bisnes ini. Saya dah banyak buang masa memanjakan ahli-ahli yang sengaja meng'expired'kan keahlian mereka.

Alangkah rugi, bila jadi ahli, tapi cuma beli sekali. Lebih baik pm/wasap saya saja kalau sekadar nak beli sekali sekala.

Kali ini, saya nak bantu yang benar-benar nak buat duit saja...

Apa bezanya Ahli DIQ dengan Ahli Biasa?

1. Komitmen
Tentunya, seorang D.I.Q ni ada ciri-ciri mampu memimpin dan sanggup beri komitmen serius terhadap bisnesnya. Walaupun cuma daftar dengan modal serendah RM78.

2. Pendapatan
Seorang D.I.Q berjaya mengharungi cabaran dan konsisten dengan bisnes ini tentunya akan raih sekurang-kurangnya RM400~RM800 secara pasif & RM1000~RM4000 secara retail sebulan. Jika dia boleh mengekalkan prestasinya setiap bulan, pasti 4 angka dalam genggaman.

3. Hadiah
Seorang DIQ/Director takkan mungkin dapat hadiah 'biasa-biasa' macam yang customer order banyak dapat Tupperware percuma. Pastinya hadiahnya, hamper menjulang TINGGI, atau mungkin dalam bentuk Pakej Melancong/Retreat sama ada tempatan mahupun di luar negara dengan tajaan dari Tupperware.

Jika anda adalah calon yang saya cari, joommm!
Hubungi saya! Klik untuk whatsapp 013 973 3779

Cabaran 2018

Assalamualaikum,

Tahun 2017adalah tahun yang agak mencabar bagi saya...

Terlalu ramai orang seperti kita yang ada impian tinggi untuk berjaya dan berniaga.

Tapi tak semua orang ada modal besar. 

Tak semua orang ada pengalaman dan ilmu.

Tak semua orang mampu pergi seminar untuk belajar ilmu.

Ada juga yang tak boleh tinggalkan anak-anak untuk datang seminar..

Oleh itu, mulai tahun 2018, kita perlu bersedia dengan gedung ilmu yang wajib diketahui setiap usahawan baru yang ingin 'survive'  dan maju dalam 3 tahun pertama perniagaan.

Yang paling penting - semuanya mampu milik.

Ilmu bisnes yang boleh dipelajari secara berkesan dari rumah, menggunakan platform yang mudah,  dan laju.

Kami berazam untuk meningkatkan skill usahawan baru, supaya anda yang nak berjaya dalam Tupperware dapat berjaya lebih cepattanpa membebankan poket.

Selamat Tahun Baru 2018

Hari ini Tupperware Brands secara rasmi melancarkan kempen pertama bertemakan Tahun Baru Cina yg bakal disambut pada Februari 2018.

Katalog Kempen 1, 2018

🌸 Istimewa tahun baru, percuma penghantaran ke seluruh Malaysia. Promosi sah 1 Januari sehingga 10 Januari 2018, hanya di channel ini sahaja.

Cepat! Check out katalog dan tempah harini sebelum terlepas.

Klik ---> Katalog Tupperware Malaysia 2018

Followers

Google+ Followers