Tuesday, 21 November 2017

KEHIDUPAN SAYA BERUBAH 360 darjah


-> Boleh ke KAYA Yoshi ngan jual plastik??
-> Sekarang kau dah geng Makcik Party Tupperware Hahaahaha (ketawa sindir)
-> Berapa banyak sangat pun untung jual plastik nie ??
.........

Semua DIALOG ini Yoshi dah puas dengar dan masih terniang ngiang sejak awal awal masuk dengan cuma RM15.00 sahaja komisen pertama dan diketawakan orang bila mengangkut tupperware kesana kesini.. asal ada event apa apa.. saya edarkan katalog dan ada yang buang pun katalog tu.. orang kata muka tebal jer nak niaga..
.
Biarlah apa orang nak kata.. Saya fikirkan “Mak dan ayah kat rumah nun.. nak makan apa??.. mereka mesti nak jugak rasa hidup senang”.
.
Setiap kali rasa DOWN.. Saya pasti kembali kepada matlamat nak dapat EXTRA INCOME untuk “Hidup Senang dengan MAK AYAH..” . Saya teringin nak shopping pergi pasar atau mana mana dengan ambil je barang tu tanpa tengok harga.. asal mak dan ayah suka barang tu.. “BAYAR sahaja..”
.
Itu matlamat saya walau banyak benda berlaku dan ramai yang tak percaya bisness ini boleh buat duit !!
.
Tujuan kali ini post saya bukan nak menunjuk nunjuk.. tapi Yoshi nak SHARE.. kehidupan saya dah bertukar 360 darjah dan kini.. nikmat itu dah sedikit sedikit dapat dirasai..
.
Syukur alhamdulillah..
.
Saya nak anda juga yang patah semangat untuk teruskan perjuangan menjual benda plastik ini.. kembali kepada matlamat asal dan gunakan STRATEGI yang betul.
.
Saya sedia membantu untuk tunjukkan TEKNIK ONLINE yang saya buat dan lakukan sehingga apa yang saya dapat hari ini !!!
.
.

Ini Number Yoshi yang perlu dihubungi untuk anda yang nak tahu caranya...

—> www.wasap.my/60139733779/saya+Nak+Daftar+Kembali+Jadi+Ahli+TUPPERWARE+Sekarang+Jugak
.
.
Salam pagi Selasa !!
Yoshi @ Mukmin
0139733779

#BNCSUPERSTAR
#jomtapauweh
#tupperwaremalaysia

Monday, 20 November 2017

Katalog Tupperware November Disember

Related: Tupperware Sungai Petani | Ejen Tupperware | Hantar Ke Rumah | Daftar Tupperware Online | Ejen Tupperware Kuantan Raub Bentong Pahang | Tupperware Online Malaysia | Tupperware Tawau | Arus Saingan | Advance Sales | Tupperware Ampang | Daftar Ahli Tupperware Online | 013 973 3779

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera...

Jemput jamu mata...
Kalau berminat NAK BELI;
klik > wasap.my/60139733779


Hot Item November

Whatsapp untuk dapatkan harga istimewa
013 973 3779 En.Mukmin

Sunday, 19 November 2017

SUSAHNYA BUAT SALES!

MACAM MANA NAK BUAT SALES??

Emmm ni soalan yang selalu bermain kat fikiran kita kan??
Giler ke apa nak kena mantain sampai rm500??
..hehhhhe..rileks semua.. sabar.. ada caranya...

1. mesti korang ader amik food supplement kan? apa kata anda tukar pula dengan supplement keluaran Tupperware? best kan.. memang akan nampak perubahan nanti pada kesihatan anda..

2. bila ada kita gi kenduri kahwin, mesti kita akan bagi hadiah kan? dari anda bagi pinggan mangkuk/sudu/cerek/periuk nasik..apa kata bagi tupperware? wahhh tersenyum sang pengantin bila dapat hadiah tupperware ni..

3. Bila anda melawat kawan2/sedara mara yang baru dapat ahli baru (new born baby) anda bagi la set susu botol..hehhe.. ok aper??

4. Pastu sebenarnya anda boleh beli level kan? bila buat belian lebih dari rm520 @ RM1000 anda boleh beli level yang tertera kat katalog semasa tu. harganya tersangat lah murahnye.... alaa.. page yang ke 2/3 dari belakang tu.. kalau anda tak nak barang2 tu..anda boleh jual balik.. dapat duit.. boleh buat modal niaga..

5. Anda juga boleh beli purchase with purchase item..biasanya kat belakang katalog semasa tu.. harganya pun murah juga..apa lagi..jual la balik barang yang dibeli tu.. dapat duit buat modal niaga lagi...

6. Tak pun apa2 barang bila anda beli yang dapat free tu, atau bila rasa dah banyak sangat tupperware dalam simpanan, anda boleh jual balik....kasi diskaun skit..berebut orang beli..

7. Tapi yangg paling best bila buat party tupperware..ajak beberapa org..dalam 2-3 org je pon boleh..buat demo pizza ke/ demo steam-it ke/ demo kuali ke..apa2 jugak la.. mesti ramai yang suka punya lah.. mesti jadi beli.....

8. Anda juga boleh buat kutu tupperware.. boleh buat kutu freezermate/rice dispenser/kuali ala yg ader 0% interest.. korang boleh carik 3 orang anak kutu/hoi(orang sarawak panggil kutu tu main hoi)..pastu collect bulan2 rm50 ke..rm100 ka.. (bergantung pada harga barang). Kalau anda ada credit card, so boleh wat installment dengan bank (bank terpilih). 0% interest lagi...tapi minimum rm500 tau 0% installment plan ni..

ni je la dulu yangg saya nak share..nanti ceq tambah lagi na... :-)

jom jadi ahli tupperware bersama saya whatsapp 013 973 3779 atau klik je nombor ni www.wasap.my/60139733779

Sunday, 12 November 2017

Blossom Serveware Naik Harga

Assalamualaikum,

Berita yang agak menyeramkan bagi peminat yang dah lama bertangguh nak beli set blossom.

Akhirnya produk ni dah naik harga!
Untung kepada peniaga/ejen yang simpan stok belian bulan lepas-lepas.
Dapatlah jual mahal sikit.

Rugi kepada pembeli yang bertangguh.
Kini harga retail dah jadi RM268.
Maksudnya, kalau harga ahli pun dah jadi RM201 satu set.

Kira still ok lah kan bagi yang daftar ahli kan. Tak lah terasa sangat...

Nak? Mari order sekarang!
Hubungi 013 973 3779

Beriklan

Berniaga online, kena "iklan tupperware''

✔sampai orang INGAT,
✔sampai orang TAU,
✔sampai orang KENAL,
✔sampai orang CARI,
✔sampai orang BELI,
✔sampai orang BELI GUNA, BELI GUNA
✔sampai orang ternanti nanti ❤

Bukan sekali post, diam.
Bukan sehari post, satu.
Bukan post satu, seminggu.

Saiiiyanggg, KFC pun hari-hari buat iklan tau 💁.

Habis dihasutnya 👻anak-anak kecik makan ayam goreng Atok 👴  tu .  Budak kecik tu, termakan dek iklan KFC.

Aduhai!!!

Awak???
Kena selalu iklan "tupperware"  awak tau.
Konsisten. 
Sampai orang KENAL, SUKA, DICARI. TERNANTI NANTI

Sharing is caring 🙈🙈💞

Share jika bermanfaat ❤

013 973 3779
tinyurl.com/daftarahlitupperware

Followers

Google+ Followers