Pretty Pastel Tupperware Mesra Kuah

Lazimnya kalau kita guna mana-mana bekas kan... asal nak curah kuah dari satu bekas ke bekas lain mesti akan ada lelehan yang lekat kat hujung bekas tu kan?

Akibatnya, terpaksalah kita lap untuk elakkan titisan tu jatuh menitik pula atas meja.
Omputeh kata "spill".

Kali ni Tupperware Malaysia membuat tawaran sekali lagi kepada produk yang special ini!

Tupperware Pretty Pastel ni pernah keluar sekali tahun lepas. Tapi malangnya, belum sempat abis tarikh kempen dah habis...
Dalam tempoh seminggu pula tu!

Itu pun masa harganya RM90+ satu set. Sekarang ni mungkin lebih baik lagi sebab anda berpeluang beli set ni dengan harga 70+ sahaja!
Siap ada belian atas belian yang exclusive yang bersaiz besar.

Sangat bagus bekas ni.
Kedap udara, kedap air & kurangkan lelehan.

Bagus kan?
Kalau nak dapatkan dari Yoshi, mari order melalui whatsapp.
Yoshi boleh pos kalau korang duk jauh. 😉
Dail je 013 973 3779
Atau klik -> wasap.my/60139733779

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM