Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Sunday, 4 June 2017

Pretty Pastel Tupperware Mesra Kuah

Lazimnya kalau kita guna mana-mana bekas kan... asal nak curah kuah dari satu bekas ke bekas lain mesti akan ada lelehan yang lekat kat hujung bekas tu kan?

Akibatnya, terpaksalah kita lap untuk elakkan titisan tu jatuh menitik pula atas meja.
Omputeh kata "spill".

Kali ni Tupperware Malaysia membuat tawaran sekali lagi kepada produk yang special ini!

Tupperware Pretty Pastel ni pernah keluar sekali tahun lepas. Tapi malangnya, belum sempat abis tarikh kempen dah habis...
Dalam tempoh seminggu pula tu!

Itu pun masa harganya RM90+ satu set. Sekarang ni mungkin lebih baik lagi sebab anda berpeluang beli set ni dengan harga 70+ sahaja!
Siap ada belian atas belian yang exclusive yang bersaiz besar.

Sangat bagus bekas ni.
Kedap udara, kedap air & kurangkan lelehan.

Bagus kan?
Kalau nak dapatkan dari Yoshi, mari order melalui whatsapp.
Yoshi boleh pos kalau korang duk jauh. 😉
Dail je 013 973 3779
Atau klik -> wasap.my/60139733779

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com