Set Kek Tupperware 2017

OFFER YANG DINANTIKAN KEMBALI!

.
Al-maklum dah nak masuk bulan puasa ni. Ramai yang setahun menanti kehadiran offer set kek raya ni!
Warna apa kali ni?
Flavour apa?
Kalau cikgu-cikgu kat sekolah, staf-staf pejabat, ternanti-nanti Tupperware PERCUMA yang bakal diorang dapat.
-----------
OK, First... nak bagi tahu, kalau nak beli sendiri-sendiri... harganya RM85
maknanya harga ahli dapatlah diskaun 25%
So, kalau rasa yang nak beli untuk koleksi sendiri tu, nak beli dengan Yoshi harga ahli...
pm ye.... www.wasap.my/60139733779
-----------
Second, kalau nak LAAAGI MURAH orderlah secara berjemaah...
Harga dia EXTRA SUPER DUPER MURAH!
RM648.80 untuk 10 set - diskaun 25% (ahli sahaja)
Hanya
==== RM48.66===== satu SET
Memang murah gile ngan harga ahli
Bayangkan tupperware tingkat tu pun dah untung siap dapat kek lagi. Ayuh !! Order sebelum abis di pasaran!!!






*INGAT*
Beli kena beli sekali 10 set tau! ;)
>>>> SO, SETIAUSAHA SEKALIAN, <<<<
Mari la order SEKARANG ^_^
www.wasap.my/60139733779
www.wasap.my/60139733779
www.wasap.my/60139733779



0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM