Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 3 May 2017

Set Kek Tupperware 2017

OFFER YANG DINANTIKAN KEMBALI!

.
Al-maklum dah nak masuk bulan puasa ni. Ramai yang setahun menanti kehadiran offer set kek raya ni!
Warna apa kali ni?
Flavour apa?
Kalau cikgu-cikgu kat sekolah, staf-staf pejabat, ternanti-nanti Tupperware PERCUMA yang bakal diorang dapat.
-----------
OK, First... nak bagi tahu, kalau nak beli sendiri-sendiri... harganya RM85
maknanya harga ahli dapatlah diskaun 25%
So, kalau rasa yang nak beli untuk koleksi sendiri tu, nak beli dengan Yoshi harga ahli...
pm ye.... www.wasap.my/60139733779
-----------
Second, kalau nak LAAAGI MURAH orderlah secara berjemaah...
Harga dia EXTRA SUPER DUPER MURAH!
RM648.80 untuk 10 set - diskaun 25% (ahli sahaja)
Hanya
==== RM48.66===== satu SET
Memang murah gile ngan harga ahli
Bayangkan tupperware tingkat tu pun dah untung siap dapat kek lagi. Ayuh !! Order sebelum abis di pasaran!!!






*INGAT*
Beli kena beli sekali 10 set tau! ;)
>>>> SO, SETIAUSAHA SEKALIAN, <<<<
Mari la order SEKARANG ^_^
www.wasap.my/60139733779
www.wasap.my/60139733779
www.wasap.my/60139733779



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com