Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Wednesday, 3 May 2017

Set Kek Tupperware 2017

OFFER YANG DINANTIKAN KEMBALI!

.
Al-maklum dah nak masuk bulan puasa ni. Ramai yang setahun menanti kehadiran offer set kek raya ni!
Warna apa kali ni?
Flavour apa?
Kalau cikgu-cikgu kat sekolah, staf-staf pejabat, ternanti-nanti Tupperware PERCUMA yang bakal diorang dapat.
-----------
OK, First... nak bagi tahu, kalau nak beli sendiri-sendiri... harganya RM85
maknanya harga ahli dapatlah diskaun 25%
So, kalau rasa yang nak beli untuk koleksi sendiri tu, nak beli dengan Yoshi harga ahli...
pm ye.... www.wasap.my/60139733779
-----------
Second, kalau nak LAAAGI MURAH orderlah secara berjemaah...
Harga dia EXTRA SUPER DUPER MURAH!
RM648.80 untuk 10 set - diskaun 25% (ahli sahaja)
Hanya
==== RM48.66===== satu SET
Memang murah gile ngan harga ahli
Bayangkan tupperware tingkat tu pun dah untung siap dapat kek lagi. Ayuh !! Order sebelum abis di pasaran!!!






*INGAT*
Beli kena beli sekali 10 set tau! ;)
>>>> SO, SETIAUSAHA SEKALIAN, <<<<
Mari la order SEKARANG ^_^
www.wasap.my/60139733779
www.wasap.my/60139733779
www.wasap.my/60139733779



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^