Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Tuesday, 7 March 2017

Jom Daftar Ahli!

11 hari peluang anda untuk keluar dari GUA
-------------------------------------------
Saya dengar orang kata
"Awak dah lama tak pergi stokis"
----
Saya dengar jugak..
"Awak macam dah start rindu kat set tupperware yang terbaru nie.. cantik cantik"
----
Saya dengar orang kata jugak
"Awak ini memang penggemar Produk Tupperware.."
----
Tapi saya dengar jugak
"Awak kalau ada offer.. awak mesti melompat.. tambah lagi Tupperware nak bagi FREE GIFT kepada anda dengan setiap pembelian RM152"
.
.
Inilah peluang berkunjung ke stokis dan kembali menghangatkan perkampungan penggemar Tupperware dari 6-17 Mac 2017. Anda pasti akan seronok bila belanja RM152 dapat 1 biji eco bottle 750ml.
.
Jom ke stokis
Atau klik link di bawah
www.wasap.my/+60139733779
DAPATKAN SET INI DI SINI!











No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com