Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Tuesday, 31 January 2017

Bila Harga Minyak Naik

Hari ni kecoh netizen di facebook


dengarnya harga minyak nak naik...
Tapi apa boleh buat... nak tunggu pilihan raya ntah bila...
tu pun belum tentu kan?

Tapi apa boleh buat? Hari-hari mesti kena cari rezeki... nak guna kereta ke, motor ke... tetap kena isi petrol
Cuma...
Yoshi tak tahulah kot rakyat Malaysia ni jenis camne... harapnya jangan sampai dah terdesak baru fikir nak cari duit extra.
Awal-awal ni kenalah plan...

Dan INILAH MASA TERBAIK UNTUK BUAT BISNES PART-TIME!

JOM JOIN YOSHI!
Daftar ahli tupperware ni serendah RM78 je...
kalau rasa nak income lebih skit. Mulakan dengan set treasure box
Nak tahu lebih lanjut???

Whatsapp 013 973 3779
atau terus DAFTAR SINI!



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com