Blossom Serveware Naik Harga

Assalamualaikum,

Berita yang agak menyeramkan bagi peminat yang dah lama bertangguh nak beli set blossom.

Akhirnya produk ni dah naik harga!
Untung kepada peniaga/ejen yang simpan stok belian bulan lepas-lepas.
Dapatlah jual mahal sikit.

Rugi kepada pembeli yang bertangguh.
Kini harga retail dah jadi RM268.
Maksudnya, kalau harga ahli pun dah jadi RM201 satu set.

Kira still ok lah kan bagi yang daftar ahli kan. Tak lah terasa sangat...

Nak? Mari order sekarang!
Hubungi 013 973 3779

Beriklan

Berniaga online, kena "iklan tupperware''

✔sampai orang INGAT,
✔sampai orang TAU,
✔sampai orang KENAL,
✔sampai orang CARI,
✔sampai orang BELI,
✔sampai orang BELI GUNA, BELI GUNA
✔sampai orang ternanti nanti ❤

Bukan sekali post, diam.
Bukan sehari post, satu.
Bukan post satu, seminggu.

Saiiiyanggg, KFC pun hari-hari buat iklan tau 💁.

Habis dihasutnya 👻anak-anak kecik makan ayam goreng Atok 👴  tu .  Budak kecik tu, termakan dek iklan KFC.

Aduhai!!!

Awak???
Kena selalu iklan "tupperware"  awak tau.
Konsisten. 
Sampai orang KENAL, SUKA, DICARI. TERNANTI NANTI

Sharing is caring 🙈🙈💞

Share jika bermanfaat ❤

013 973 3779
tinyurl.com/daftarahlitupperware

CIRI-CIRI ORANG BISNES YANG BERJAYA.

 CIRI-CIRI ORANG BISNES YANG BERJAYA.

1) BERANI
2) SABAR
3) FOKUS
4) SANGGUP
5) JIWA KENTAL
6) CEKAL
7) TIDAK BANYAK ALASAN
8) TIDAK SALAHKAN ORG LAIN
9) FIGHTER

KATA2 AZIMAT SEORANG LEADER HEBAT.

Biar org dengki kita,
Biar org pandang rendah pd kita,
Biar org ketawakan kita,
Biar org menolak tawaran kita,
Tapi kita tetap yakin dan percaya,
Rezeki pergi dan datang dari Tuhan

Kita tetap teruskan.

1 orang lari, 10 orang ku sharing.
10 orang lari, 100 orang ku cerita.
100 orang lari, 1000 orang kita tolong.

Orang luar cuma pandai cakap dan peduli apa orang cakap.

Kita susah bukan dia tolong.
Kita tiada duit bukan dia bagi pinjam.
Kita sakit bukan dia bayar bil ubat kita.
Rumah kita bukan dia belikan.
Kereta kita bukan dibayarkan.

Duit  belanja kita bukan dia bagi.
Peduli apa dia nak cakap.
Yang penting kita tetap teruskan.

Teruskan.. teruskan.. teruskan..

SETAKAT MULUT NEGATIF.
HANYA SEMUT KECIL SAHAJA.

Membujur lalu melintang patah.
Lawan tetap lawan.
Lawan sampai Jutawan.
Genggam sampai jadi bara api.
Alang alang dah buat...buat sampai Jadi JUTAWAN.

Lagi banyak cabaran.
lagi banyak dugaan.
lagi banyak kesusahan.. lagi kita akan lawan.

Kerana itu semua tiket untuk kita Berjaya SEMAKIN HAMPIR.

Ikut Sistem.
InsyaAllah, Akhirnya Berjaya.

Jumpa anda di puncak KEJAYAAN.

Apa yang kita lakukan hari ni akan hasilkan apa yang kita ada di masa hadapan nanti.

kalau kita teruskan buang masa.
Setiap hari tak tahu apa yang harus dilakukan,
Jangan salahkan orang lain.
Sebaliknya salahkan diri kita sendiri.

HOT ITEM OKTOBER 2017

OFFER! OFFER! OFFER! Sale October Fest!
.
Caj pos tertakluk pada kuantiti... serendah RM7
KEUTAMAAN KEPADA YANG BAYAR TERUS.
^_^
Order RM250 ke atas dan yang melalui pos ada hadiah.
wasap.my/60139733779
<3


















FULL SET LEVEL RM90 sahaja. Syarat: Belian RM900 KE ATAS
  
Order RM250 ke atas dan yang melalui pos ada hadiah.
wasap.my/60139733779

Katalog Oktober 2017

Assalamualaikum,

September sudah pun tamat... Terima kasih kepada yang sudi order.
Bagi peminat hijau, permintaan anda ditunaikan pada bulan ini.
Harap anda menyukainya...


















Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM