Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Wednesday, 31 August 2016

Kerja Full-time Buat Tupperware Boleh Ke?

Assalamualaikum,

Ramai yang bertanya kepada saya
"LAMA DAH ENCIK BUAT TUPPERWARE INI FULL TIME?"
saya menjawab
"Ya, inilah sumber pendapatan saya"
 - Betul ke boleh buat income? Saya tengok ramai jual online pada harga ahli. Macam mana nak untung?

Terus saya jawab. Itu tergantung atas kebijaksanaan kita. Nak bijak kena selalu belajar.
Buat dulu baru tahu...
 
orang itu terus Krik krik krik..
...
Saya nak beritahu anda semua.. saya dah sejak tahun 2013 dan saya menjalankan perniagaan ini secara ONLINE 100% dan juga pernah secara Part Time.. 
 
tak perlu ambil masa yang panjang. cuma dua tiga minit saja dengan fon. Lagi pun fon tu kan selalu dengan kita?
Tapi ramai orang saya tengok... bukan nak katalah... PEMALAS.
Duk main facebook duk update status maki-maki, perasaan ala-ala tisu, syok sendiri semua bukan main panjangnya... bukan main 'rajin'nya.
Tapi bila suh buh gambar Tupperware untuk tambah rezeki sendiri. Bukan main banyak alasanya nya... tak reti itulah ini lah, sibuk ngan anak lah.. bla bla bla.. phuiii!!!
....
saya juga ingin seperti orang lain.. hidup berniaga dan hidup berseronok tidak ditinggalkan.. malah saya nak buktikan.. berniaga ONLINE dan duduk dimana sahaja boleh mencipta kejayaan..
...
saya juga DAH BUKTIKAN.
------------------------------------------------------
1. Downline saya dimana sahaja.. namun mereka boleh berdikari dan berjaya.. downline tidak semestinya duduk dibawah ketiak upline tetapi berusaha dengan lebih smart untuk mencipta kejayaan
2.. Online business adalah cara paling mudah untuk mendapat sales yang berlori lori.. asalkan kita rajin..
3. Sales yang banyak tidak semestinya menjamin kita boleh kekal.. dan sebenarnya.. seimbang dengan pembinaan rangkaian niaga..
4. Saya dah buktikan.. lelaki juga punya nafsu untuk berjaya macam perempuan.. dan lelaki juga ada hak untuk berjaya.. sama dengan wanita walaupun business ini 90% dimonopoli oleh orang perempuan.
5. Saya dah buktikan.. SAYA YANG TIDAK PUNYA STOKIS.. mampu bersaing dengan orang yang ada kedai..

...
oleh yang demikian..saya menyeru anda yang nak menjalankan SIDE INCOME dan nak buat secara PART TIME dahulu..
saya nak share dan beritahu rahsia yang saya guna sehingga mendapat tahap sekarang ini..
...
Tips ini.. untuk anda yang benar - benar serius sahaja.. untuk join TEAM POWER..
....
ayuh !!
hubungi saya sekarang
013 973 3779
 
Ok tu baru opening... OMG... panjangnya!!

Kalau sembang bab Tuppeware ni... memang tak lari dari Party. Even lelaki macam saya pun kena buat party tau!

makcik-makcik prepare bahan masakan... nampak tak tuppy disitu?

first, kita bagi briefing dulu...

then, kita demo dan buat comparison dengan tipuware

tu dia... panjang lebar punya penerangan sesambil demo

kuali Tupperchef atas tanah pun takpe. Janji result BEST!!!

Amacam? Mengancam tak ayam goreng saya?

Okay, bila diorang dah kenyang semua... kita daftarkanlah...
Korang nak jadi ahli? Nak join Party? 
Hello hello lah ye.... 013 973 3779

Friday, 19 August 2016

Tupperware Malaysia Hot Item Ogos September 2016

Daftar dan Beli SEKARANG! 013 973 3779 YOSHI

 H2GO Bottles RM80 Pos Percuma

Ice Tray RM50 Pos Percuma

Triple Trio Picnic Set RM90 Pos Percuma

RM250 Pos Percuma

RM90 Sepasang

Kids ship ahoy lunch set RM50 full set

Smart Saver RM250 Full set! RM190 buang 3pcs

Wonder Bowls RM150 full set!

Water Wonder All RM150 full set!

Twist n Pour. RM80 2pcs pos percuma

Daftar dan Beli SEKARANG! 013 973 3779 YOSHI

Tips Ringkas Untuk Berjaya

ABCDE dalam bisnes untuk BERJAYA.

A - Attitude: Sikap terhadap bisnes dan dalam bisnes.

B - Build: Bina team yang kukuh supaya bisnes boleh pergi lebih jauh.

C - Commitment: Jika kita bekerja dalam pasukan. Libatkanlah diri dalam aktiviti team sewajarnya. Kalau hari ni jadi hos, presentlah baik-baik. Kalau hari ni jaga kaunter daftar, layanlah tetamu dengan sopan.

D - Dicipline: Bila ada bisnes sendiri, tak bermaksud boleh cuti atau kerja sesuka hati. Jadi bos sendiri pun kena set jadual kerja dan aktiviti apa nak buat. 

E - Education: Mesti sentiasa belajar, sedia diajar dan boleh mengajar. Ilmu sentiasa perlu refresh dan topup supaya tak hilang dan boleh pergi lebih jauh.

SHARE tips ni kalau anda rasa berguna.





 

Tuesday, 16 August 2016

Katalog September 2016


Kemeriahan Jubilee 2016

Kongsi momen2 menarik sekitar Tupperware Brands Malaysia Jubilee 2016
Nak tengok video?
Jom layan kat sini.

Opening


Upline kami dan new AED

Anuar Zain entertain time dinner


Team kami yang hadir event ni... Abang syam obviously...

Lunch time

Kak Mimi dengan Bok Chu
NAK JOIN TEAM KAMI? JOM WHATSAPP 013-973 3779 YOSHI

Saturday, 6 August 2016

Tupperware Murah Ogos 2016

Hai... untuk bulan ni, saya nak share item yang berbaloi korang beli pada bulan ni.

Kenapa?

Sebab barang ni keluar jarang2 dan EXCLUSIVE pada bulan ini sahaja. Dan SANGAT SPECIAL berbanding item lain...

Dan ofcoz, Jom-Tapau-Weh offer pada harga yang berbaloi!

1. Smart Saver Set
Saiz yang sangat besar dan kuantiti tupperware yang banyak!
Harga katalog: RM279.80 untuk Full Set
Harga kami: RM224 termasuk pos




2. Elegant Cup Set/ Elegant Purple Moment cup
- terdapat 6 cawan teh yang cantik dan unik beserta piring dan sudu.
Harga Katalog RM120
Harga Kami RM85 termasuk pos



3. Kitchen Counter Top Set
Set istimewa untuk letak rempah dan minyak masak.
Harga Katalog: RM203.40 untuk Full Set
Harga Kami RM165 Termasuk Pos



4. Twist-n-Pour
Menarik tentang barang ni. First time muncul setelah tiga tahun saya berada dalam bisnes ni...
Besar juga saiznya. 1.1L
HARUS miliki balang air ni!
Harga Katalog RM44.10 sebotol
Harga Kami RM40 sebotol @ RM65 sepasang termasuk pos