Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 4 May 2016

Mando Chef Untuk Ibu

😍MUDAHNYA KERJA DAPUR😍
.
DULU, mak selalu komplen...
Tak cukup masa nak masak. Balik rumah dah penat.
Tapi... nak sangat masak sedap2, hias cantik2 masakan atas meja.

Mujurlah...

KINI ada Tupperware Mando Chef. Alat PENYAGAT dan PEMOTONG pelbagai fungsi.
Semakin MUDAH kerja memasak.
Cepat sangat!
Memasak pun jadi seronok!❤

.
KELEBIHAN MANDO CHEF
.
✔Menjimatkan masa memotong dari 3 minit ke 30 saat sahaja.

✔Boleh potong dadu dengan tepat

✔️ Ada 8 jenis potongan yang anda boleh pilihan.

✔️ Boleh laraskan mengikut ketebalan potongan yang anda mahu

✔️ Design yang menarik, ada getah di bahagian bawah supaya tidak bergerak dan tapak lebih lebar supaya lebih statik

✔️ Mata pisau yang tajam dan tahan karat

✔️ Lifetime warranty, tak perlu risau ada kerosakan bawa sahaja ke stokis berhampiran

Hebatkan??
Tunggu apa lagi?
Order SEKARANG!
Whatsapp "Saya Nak" ke 0139733779
Untuk Dapatkan dengan harga CUMA RM250.
(Harga asal RM368)

+ PERCUMA Pos & Special GIFT

https://youtu.be/rrhNwKL3ga0

1 comment:

  1. assalammualaikum, ada lagi tak set mando ni..? kalau berapa harga dia satu set.. boleh msg atau wassap terus kat saya 0135129524

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com