Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Monday, 21 March 2016

Clever Girl Malaysia Tak Clever Pun

Lepas abis je mentor, rancangan ni ambil alih...
Aku pun antara yang ternanti nak tengok show ni macam mana.
Gadis-gadis ni tak dinafikan cantik-cantik belaka...

TAPI...

Aku tak sangka pada minggu pertama je dah nampak bodoh sangat... Come on lah... soalan biasa-biasa je kot. Budak sekolah rendah pun boleh jawab!
WAU BULAN pun nak kena 'cross finger' untuk jawab. Duh!
Pastu Mother Theresa dan Mahatma Gandhi pun tak kenal... pehhh!
Habis kena kutuk beb...


Semalam, minggu ke dua saya tonton dengan harapan ada yang cerdik-cerdik. Hmmm... hampeh... hampa betul. Rasanya penganjur pun tak berapa cerdik juga... Citer Bujang Lapok pun dikatanya ada 3 je... sadis betol la...



Perlukan plan prepaid dengan kadar yang rendah, murah dan menjimatkan? Klik DI SINI.

2 comments:

  1. Susah jugak nk cri yg cllever. Mcm mna la audition dorang ni. Blh plk nk glemr mcm ni

    ReplyDelete
  2. Susah jugak nk cri yg cllever. Mcm mna la audition dorang ni. Blh plk nk glemr mcm ni

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com