Clever Girl Malaysia Tak Clever Pun

Lepas abis je mentor, rancangan ni ambil alih...
Aku pun antara yang ternanti nak tengok show ni macam mana.
Gadis-gadis ni tak dinafikan cantik-cantik belaka...

TAPI...

Aku tak sangka pada minggu pertama je dah nampak bodoh sangat... Come on lah... soalan biasa-biasa je kot. Budak sekolah rendah pun boleh jawab!
WAU BULAN pun nak kena 'cross finger' untuk jawab. Duh!
Pastu Mother Theresa dan Mahatma Gandhi pun tak kenal... pehhh!
Habis kena kutuk beb...


Semalam, minggu ke dua saya tonton dengan harapan ada yang cerdik-cerdik. Hmmm... hampeh... hampa betul. Rasanya penganjur pun tak berapa cerdik juga... Citer Bujang Lapok pun dikatanya ada 3 je... sadis betol la...



Perlukan plan prepaid dengan kadar yang rendah, murah dan menjimatkan? Klik DI SINI.

2 comments:

  1. Susah jugak nk cri yg cllever. Mcm mna la audition dorang ni. Blh plk nk glemr mcm ni

    ReplyDelete
  2. Susah jugak nk cri yg cllever. Mcm mna la audition dorang ni. Blh plk nk glemr mcm ni

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM