Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 16 September 2015

Pencarian Bloglist

tupperware malaysia murah | katalog tupperware malaysia catalogue | tupperware sungai petani kedah | tupperware tawau sabah 
Atas nama Tuan Semesta Alam yang Maha Pengasih dan Penyayang 
BismILLAHiRahmanirRahim 
Selamat Hari Malaysia!!
Hari ni, for the first time... since Malaysia ni memang perlukan rakyat yang bersatu padu. Maka, saya buatlah segmen ni supaya kengkawan blogger pun boleh saling melawat blog lain.

Hanya perlu ikut langkah-langkah ni.

1. Follow blog jomtapauweh.blogspot.my (button ada di sebelah kanan side bar ye)
2. Follow fan page, instagram dan twitter.
3. Komen alamat blog anda. Boleh juga letak anda punya insta, twitter atau fanpage... mana tau korang pun nak saya follow balik kan?

Entry tak perlu buat pun takpe. Kalau rajin nak buat saya ucap syukur banyak-banyak!! :)

Berlangsung sehingga 24 Sept 2016.

Saya akan pilih 10 blog yang saya rasa paling menarik dan seronok dilayari. Senarai bloglist saya akan letak kat side bar supaya orang lain pun boleh follow.

2 comments:

  1. Cik EN join
    Url Blog : http://www.nurfuzie.com/
    Url Insta :https://instagram.com/eintan_nurfuzie/
    Url Fanpage : https://www.facebook.com/nurfuziedotcom

    ReplyDelete
  2. saya sertai
    url blog: http://inihalamanbelogsaya.blogspot.com
    url insta:bihah_arrose
    facebook:bihah arrose
    twitter:tiada

    ReplyDelete

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com