Tupper Raya 2015


tupperware malaysia murah | katalog tupperware malaysia catalogue | tupperware sungai petani kedah | tupperware tawau sabah
Atas nama Tuan Semesta Alam yang Maha Pengasih dan Penyayang
 BismILLAHiRahmanirRahim 
 Amacam raya tahun ni? Raya saya agak OK lah. Nak kata meriah tu, tak lah meriah mana. Sebab cuti pendek... Isnin dah kerja.
 Tapi sempatlah juga saya daftarkan beberapa orang untuk jadi ahli. Dan bagi lemang sikit untuk staff-staff di stokis.

 First time Raya kali ni, balik dengan kereta api. biasanya drive sendiri atau naik bas. This time, saya try train pula. Syok juga tau...

Cerita raya tahun ni...


 Kurang lebih beberapa hari sebelum raya saya beli tiket KTM. masa tu dah agak lewat dah. mujurlah ada...
 Sedara mara semua dah plan nak jemput buat party kat kampung di Bentong, Pahang.
 Pagi sebelum bertolak naik tren ke KL, sempatlah saya melemang kejap di Amanjaya dengan kawan-kawan.
 Sempat juga belajar buat ketupat palas sama-sama group bonda kat sana. Mula-mula tu macam pening juga. Tapi, lepas 3~4 biji dah boleh la nak mahir skit.
Raya kali ni saya pakai baju lama je... Yang baru cuma selipar. Sebab tapak dah nak tercabut. Hahaha!
Ramai cousin dah kawin yang balik raya kat rumah menantu tahun ni. Saya sendiri pun tak sempat nak ambil gambar family potrait tahun ni. Apapun syukur sebab dapat juga jumpa.
Oh ya... saya sempat juga rakam perjalanan saya sepanjang hari lebaran. Jom tonton weh!
Raya tahun ni, ramai yang order Square round gift set dan Set kek raya. anda dah ada? Baguslah kalau dah ada... Sedap kan!?


Tak dilupakan. sila singgah ke stokis dan selfie! Sebab ada hadiah!!!

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM