Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 8 July 2015

3 Formula Dapat Untung

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion
Atas nama Tuan Semesta Alam yang Maha Pengasih dan Penyayang
BismILLAHiRahmanirRahim

OKAY.... Entry ni simple je. Ni cuma gambaran ringkas cara nak dapat untung melalui bisnes Tupperware...
Sebelum tu, nah nombor telefon saya kot-kot lah ada yang nak tanya lebih...
0139733779

OK kita mula...


1. Untung Runcit
Untung runcit boleh untung semaksima mana anda nak. Ni ringkasan camne nak untung sampai dapat set level. Apa tu set level? Baca >>sini<< Dalam gambar tu contoh untung 25% kalau jual pada 6 orang. OK atau OK? (>_^)

2. Untung Pasif
Ini contoh untung pasif. Maksudnya kita dapat untung dari belian downline. 2 orang downline pun dah cukup. Dalam contoh ni, saya tunjuk yang dapat komisen 3% dari sales downline dia dan untung runcit 25% dari barang yang dia sendiri jual. Ini belum campur elaun dan persen komisen bila dia naik pangkat.

3. Untung Sabar

 Kan sabar tu separuh dari iman. Kalau nak cukup iman tu kenalah dua kali sabar. Kalau sabar tu bahagiannya 1/10 dari iman anda, maka, kena 10 kali sabarlah baru cukup imannya... Hehehe..
Nak berjaya kena banyak bersabar. Baru jadi orang yang beUNTUNG betul tak?

ikhlas,
Yoshi~

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com