Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Wednesday, 18 March 2015

Big Bad Wolf Penang 2015

Damai sejahtera......

Semalam saya cuti dan sempatlah saya ke pesta buku Big Bad Wolf di Penang Times Square di George Town, Pulau Pinang.
Mungkin ada yang tetanya-tanya apa itu big bad wolf? apa seronok sangat dengan big bad wolf ni? jual buku je pon kan...??
Kepada yang tak tau shadap!
HE! HE! HE!
Gurau-gurau je okays... sebelum ni saya pernah cerita pasal big bad wolf ni. Korang baca kat link ni >> Apa itu kegilaan big Bad Wolf? <<

event ni masih berjalan di sana sehingga 23hb Mac 2015. so, masa entry ni ditaip dan di publish event masih berjalan dan anda sempat pergi ya.












No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com