Big Bad Wolf Penang 2015

Damai sejahtera......

Semalam saya cuti dan sempatlah saya ke pesta buku Big Bad Wolf di Penang Times Square di George Town, Pulau Pinang.
Mungkin ada yang tetanya-tanya apa itu big bad wolf? apa seronok sangat dengan big bad wolf ni? jual buku je pon kan...??
Kepada yang tak tau shadap!
HE! HE! HE!
Gurau-gurau je okays... sebelum ni saya pernah cerita pasal big bad wolf ni. Korang baca kat link ni >> Apa itu kegilaan big Bad Wolf? <<

event ni masih berjalan di sana sehingga 23hb Mac 2015. so, masa entry ni ditaip dan di publish event masih berjalan dan anda sempat pergi ya.












0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM