Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Tuesday, 10 February 2015

Kita Ada Undang-Undang

Baru ni tergempar kisah seorang Executive Director(pangkat dealer ye, bukan bahagian korporat) Tupperware yang dikatakan telah jual produk bawah harga ahli.
Al-kisahnya,
Ada si A ni dapat tender untuk set cookies raya cina. Tapi tiba-tiba customer tu cancel sebab ED ni jual bawah harga ahli...
Apa lagi, terus la si A buat report kat HQ dan akibatnya... Haa baca kat dalam gambar tu...
So, ni Yoshi nak bagitau kat pembeli2 semua. Ni saya nk jawab soalan sorang akak ni.."Kenapa harga kat blog tu tak murah pun? Masa whatsapp dapat best price..."
Jawapan: sebab memang undang2 Tupperware Malaysia tak benarkan display harga murah. Kalau ada barang tu tunjuk harga murah kat blog ni, maksudnya itu item oversea.
Itu juga sebab kenapa peniaga online tuppy tak display harga. Sebab undang2. Dan nak jaga dealer yang baru nak bermula...


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com