Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Tuesday, 24 February 2015

Baiki Mesin Basuh

 Damai sejahtera~

Apa perasaan korang bila baju dah tinggal sehelai dan bila nak basuh je mesin basuh rosak??
Kalau last2 minit lagilah gelabah kan??
Nasib baik hari ni sebelum pergi pos barang pukul 10 pagi tadi dah plan siap2 mana nak pergi basuh baju.
Kami basuh dekat ngan Taman Ria Jaya, Sungai Petani aja. Murah guna mesin basuh yang pakai token tu... RM5 dah boleh cuci  14kg. Dan kat situ juga ada tempat baiki mesin basuh milik kenalan saya. Untung... boleh la dapat murah skit...

cuci mesin basuh kat sini senang. meh datang ye... murah2 je... kat taman ria jaya. atau nak call pun boleh untuk pick up. 013-4100148 Maju Trading


 Biasanya kalau tengah stress2 memang rasa nak makan je kan? Tapi saya tengah diet giler2 sekarang. Semua nak kena jaga...
So, menu makan tengah hari kali ni... pari bakar dan kerabu mangga. minum air teh o ais saja. CUKUP. Ada kedai ni hidang... SEDAP! Restoran Pokok Ceri namanya letaknya di Taman Perwira, Lagenda Height, sebelah hotel Swiss Inn, Sungai Petani.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^