Jom Tapau Weh! ❁ MEMANG BEST!

Dapatkan pelbagai maklumat di sini dan ikuti kisah perjalanan saya bersama Tupperware Brands Malaysia! Jom Tapau Weh! ✌☺

jual tupperware malaysia murah | tupperware malaysia catalogue | tupperware malaysia branch | tupperware malaysia promotion

i-Radio LTFM

Search This Blog

Sunday, 5 October 2014

Apa Yang Saya Dapat Dari BerBlog

Chapter 30
Damai sejahtera,
Atas nama Tuan Semesta Alam yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Hari ni hari raya AidilAdha. First time beraya jauh dari family. Sorang-sorang... Eh..tak lah... Ada kawan2 baru ramai kat sini.

Entry ni last untuk cabaran 30 hari kelab blogger ben ashaari. Lebih kurang macam summary la. Basicly, apa untungnya #cabaran30hari #kelabblogger ni;
1. Idea menulis yang mencurah-curah.
2. Traffik dan followers makin ramai
3. Disiplin menulis blog
4. Bisnes makin mantap. Order alhamdulillah makin bertambah. Yang nak join pun ramai...
5. Semangat menulis sentiasa ada...

So, itulah apa yang saya rasa. Harapnya followers makin ramai lepas ni dan makin ramai dapat manfaat dari tulisan saya ni. Aminnn

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^

Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Followers

Google+ Followers

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN

TABUNGAN + PERBELANJAAN = PENDAPATAN
Cuba buat keputusan jumlah yang anda ingin simpan sehingga ke waktu tertentu, kemudian campurkan dengan kadar perbelanjaan bulanan anda. Hitung jumlahnya untuk tentukan kadar pendapatan yang anda perlu perolehi.

Tupperware Brands menyediakan pelbagai pendapatan dan tabungan yang anda mungkin perlukan.

Jangan tunggu sampai esok. Hubungi Yoshi SEGERA di 0139733779 atau jomtapauweh@gmail.com