Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Friday, 19 September 2014

Lagi-Lagi Cookware

 Aman Sejahtera
Atas nama Tuhan yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Hari ni tengok group whatsapp ada je yang mengeluh barang banyak takdelah, set inspire susah nak jual la...
So, hari ni saya pun dengan mood gembiranya nak bagitau. Jangan risau... kat Malaysia ni ramai yang suka makan. Dan ramai juga yang suka memasak. Tapi, nak tau tak memasak boleh jadi lebih seronok dengan set Tupperchef Inspire?
Mudah...
Kurang air, kurang minyak, kurang api...
Masak la apa pun... kecuali kuah-kuah la... memang kena letak air sikit. Tapi kalau nak masak rendang, tak payah letak air. Sebab air dari daging atau makanan tu sendiri akan dirembes keluar dengan periuk ajaib ni...
Harganya boleh tahan mahal. Tapi, kalau ada kad kredit boleh bayar ansuran. Atau anda boleh mulakan dengan set yang kecil-kecil aja dulu...






No comments:

Post a Comment

Terima Kasih! ^_^