Wednesday, 21 February 2018

Mosaic Keeper Edisi Khas!

Harga asal RM197.20
Nak jual mur mur je...
Kalau berkenan wasap/sms yerr...
Bekas ni BESAR tau!
013 973 3779


Friday, 16 February 2018

Mesti Nak! Eco Bottle Tupperware TERBARU!

Hai semua!
Terima kasih lah sudi baca blog saya ni.
Kekadang Yoshi ada juga rasa nak kena formal, kadang-kadang nak tulis santai je.
Tapi, dalam banyak hal, Yoshi rasa lebih baik jadi diri sendiri dan tulis saja mengikut kesesuaian.

Ada entry kena tulis secara formal, ada yang secara santai. Harap anda selesa lah...

Kecoh beberapa hari ni sebab katalog baru nak keluar. Dan tak disangka, ada design baru eco bottle keluar.
Pergghhh! Sekali pandang jatuh cinta terus beb!


Nama set ni Tupperware Cool-n-Chic Eco Bottle.
Dalam satu set ni ada 4 botol bersaiz 750ml pelbagai corak.
Bentuk dia agak lurus tapi ada juga lengkok sikit supaya mudah pegang.
Penutupnya tak sama dengan eco bottle 750ml yang biasa. Ia bersaiz lebih besar, sama dengan penutup botol 1L.

Harganya CUMA RM129.90 sahaja...
Yoshi ada buat offer tau,
Tapi untuk yang whatsapp & melalui pos sahaja.
Hubungi 013 973 3779 jika berminat.


Monday, 5 February 2018

Melabur Dalam Bisnes

Assalamualaikum,
saya tawarkan peluang kepada 5 orang yang nak melabur dalam biz tupperware saya.

Saya dapat inspirasi cara ni masa pinjam duit ahlong masa saya susah dulu. Dulu saya pinjam ahlong RM700, dalam sebulan saya kena bayar balik RM1000.

Selesai aje bayaran, saya terfikir "Alangkah baiknya kalau duit ni kawan saya sendiri yang dapat."
Tetapi memandangkan masa saya susah tu semua kawan lari, jadi saya pinjam duit ahlong je. ALHAMDULILLAH... dipermudahkan urusan saya.
Si ahlong tu pulak tak jemu call saya untuk 'laburkan' modal untuk bisnes saya.

Untuk offer ni, saya buka kepada 5 ORANG SAHAJA TAU!

Seorang RM100, dapat balik RM150 dalam tempoh sebulan(RM50/10hari)

Jika berminat,
PM/wasap 0139733779 - En.Mukmin


Thursday, 1 February 2018

Leaflet February 2018

Assalamualaikum, alhamdulillah Januari berakhir dengan lancar...

Di awal Februari muncul pula Tupperware cantik-cantik!.

Sekali pandang TERUS JATUH CINTA!

Order dengan saya yerr. ...

013 973 3779



Followers

Google+ Followers