TupperChef Black Series

 

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯HOT ITEMπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
----------------------------------------
TUPPERWARE BLACK SERIES
----------------------------------------

PERIUK NON STICK TERBARU
MEMANGG TERBAIKK πŸ‘πŸ‘πŸ‘

✔ NON STICK...pasti tidak melekat...
✔ BOLEH MASAK MAKANAN TANPA MINYAK..lebih sihatt..
✔ Lapisan Dalaman Keduanya Bebas PFOA- FREE dan Tahan Lasak
✔LEBIH CEPAT MASAK MAKANAN..cepat panass..
✔PEMEGANG YG DI REKA TIDAK PANAS UTK DI PEGANG...
✔KUALITI TERBAIKK
✔BOLEH BAKAR KEK DENGAN MUDAH
✔BOLEH MASAK AYAM SEEKOR
✔MASAK NASI GORENG & DLL

✨TUPPERWARE BLACK SERIES PAN
✨TUPPERWARE BLACK SERIES CASSEROLE

JOM UBAH HIDUP SIHAT
AMALKAN MAKANAN YG LEBIH SIHAT...

wasap.my/60139733779
Berminat?
Hubungi 013 973 3779




Jom daftar ahli untuk harga lebih jimat!
 

KEMPEN DAFTAR AHLI WARGA SUNGAI PETANI


ASSALAMUALAIKUM,

Memanggil Warga SUNGAI PETANI dan sekitarnya...
untuk acara gilang gemilang kami!

- Anda mencari bisnes part-time?
- Ada modal tapi tak tahu nak buat bisnes apa?
- Biasa guna Tupperware, tapi belum jadi ahli?
- Nak jadi ahli, tapi masih ragu-ragu?

INI LAH PELUANG KEEMASAN!
Kami akan bongkar rahsia income ribuan ringgit secara sambila HANYA dengan kuasa media sosial!
Segala persoalan anda akan terungkai di sini!

Berminat?
klik -> wasap.my/60139733779
atau hubungi 013 973 3779

Leaflet Terkini September 2017

Selamat Hari Malaysia 2017!

Leaflet Baru Dah Keluar! 😍😍😍

Jom order weh!! 013 973 3779

Leaflet September 2017

Memang cantik sungguh offer bulan ni! 
Lebih-lebih lagi kepada peminat warna pink dan ungu
Set-set ni semua sangat unik.
Saya pun nak beli satu untuk diri sendti! JOM!!!
Nak tumpang order? call/whatsapp 0139733779




















Cheezekut Oreo Tupperware

Assalamualaikum..
Salam Aidil Adha!
Hari ni Yoshi nak share
 Cara cara buat... Cheezekut gunakan produk Tupperware
Mula-mula hancurkan oreo guna turbo chopper. Buang krim oreo tu tau
lepas tu blend susu cair, cream cheese dan susu pekat manis serta tambah krim oreo tu. Guna Speedy Chef
kemudian, letak kepingan biskut kering tu dalam bekas/tray/freezermates/zen bowl
lepas tu, letak bancuhan tadi dan letak orea yang hancur tu di atas
Dah siap!
Terima Kasih Sudi Lawat~. Powered by Blogger.

Search This Blog

Jom Jadi Peminat Tupperware Malaysia

Google+ Followers

Followers

Tupperware Sg. Petani TV: Jom Tapau Weh!

i-Radio LTFM