Personal Coaching

Tupperware Malaysia Online Pilihan No.1!!
INOVASI PRABAYAR TERKINI

PERCUMA Tanpa Syarat

<--SILA KLIK--><--SILA KLIK-->

Friday, 31 October 2014

Katalog Tupperware Indonesia Nov 2014

Plumcollection - rm150
Multi bowl set 6 bj -rm80
Eco bottle 750ml 2bj -rm45
Micro mug 4 bj 400ml -rm50
Purple delight set -rm60
Giant tumbler 470ml - rm40 4 bj
Fun tumbler 260ml sebiji rm12
Fridge jug rm60 2 bj - 1 liter Dan 2 liter

Thursday, 30 October 2014

Karnival Tupperware Wilayah Utara dan Selatan

Damai Sejahtera,
Atas nama Tuhan semesta alam yang Maha Pengasih dan Maha Penyayang.

First skali, saya nak bersyukur sebab nama saya dah pun keluar dalam majalah Inspira terbaru. Terima kasih kemada semua team yang menyokong saya. Tanpa kalian, saya tak akan capai ke tahap ini. Tapi piji Tuhan kerana memperjalankan saya ke arah sekarang ini.

Saya nak jemput semua kenalan, pembaca blog ni dan para downline semua ke stokis Sungai Petani pada 7 & 8hb ini. Kepada yang belum mendaftar, boleh la datang jumpa saya dan mendaftar.
Ada pelbagai aktiviti menarik dan HADIAH untuk dimenangi!!
Whatsapp/hubungi saya di talian 013-9733779
Jumpa anda disana!!

Katalog November 2014 Tupperware Malaysia

1 - 31 November 2014
Katalog tupperware malaysia
Tupperware murah sokmo
Tupperware Malaysia Sale

Monday, 27 October 2014

Closing: Sebelum 30hb Oktober

Assalam, saya nak closing dah. Nak inform siap2 tinggal ni je yang ada.
Kalau nak order sekarang. Sebab bulan ni last untuk barang2 ni.

Tupperware Asian Meals

damai sejahtera,
atas nama tuhan semesta alam yang maha pengasih dan maha penyayang.

Masyarakat hari ini semuanya nak cepat. Sampaikan makan pun tak terjaga, masak pun alakadar saja sehingga menjadikan penyakit satu wabak. Namun saintis telah mencadangkan beberapa penyebab penyakit gaya hidup hari ini:
1. Kekurangan zat dan nutrisi.
2. Faktor keturunan
3. Kesan dari pengambilan ubat-ubatan
4. Wanita yang mengalami haid atau pra-haid
5. Terlalu banyak mengambil kafein
6. Mengamalkan makanan yang mengandungi MSG dan nitrat

so... pilihlah makanan yang betul. Masak secara sihat walaupun segera. Gunalah Tupperware Asian Meal 0139733779

Sunday, 26 October 2014

Kita Adalah Apa Yang Kita Fikirkan

Kadang2 kita rasa kita tak mampu. Adakalanya hairan. "Kenapa orang ni buat menjadi, tapi aku buat tak jadi..". Kadang2 kita rasa macam susah sangat nak buat dan tak yakin.

Semua tu pengaruh dari persekitaran kita. Dengan siapa kita bergaul, dimana kita tinggal dan apa yang kita baca. Kita disekat atas logik kita.
Cuba kalau kita luaskan pemikiran kita dan buat sesuatu yang berbeza luar dari logik pemikiran kita. Pasti hasilnya juga LUAR dari JANGKAAN.

Apa yang kita fikir, itulah kita.
Mencuba adalah PERCUMA. Jangan tangguh, MULAKAN DARI SATU TINDAKAN

Thursday, 23 October 2014

Mencari Lebih Ramai Rakan Bisnes

Damai sejahtera,
Atas nama Tuhan yang maha Pengasih lagi maha Penyayang.
Well, banyak nak tulis sebenarnya tapi saya nak ucapkan dulu,
SALAM MAALHIJRAH!!
Dah pun masuk tahun hijrah ke 1437. Dalam tahun yang baru ini apa matlamat baru anda? Yang lama sudah tercapai?
Di kesempatan ni juga saya nak ucapkan Happy Dewali kepada rakan-rakan yang beragam Hindu.
Semoga kalian sihat adanya.
Bulan ini cukup menarik. Lepas kembara Alor Setar kami sebenarnya ada beberapa aktiviti lagi. Sebelum balik ke sungai petani adalah juga beberapa tempat yang saya lawati.
DAN
Saya dapati peluang untuk jana pendapatan dan meluaskan empayar Tupperware ni cukup BESAR dan LUAS!!
Oleh itu,
Saya nak jemput mana-mana penbaca yang teringin nak cari side income secara online untuk join kami.
Whatsapp 0139733779. Pasti anda teruja dan jatuh hati pada peluang yang kami tawarkan ;)

Saturday, 18 October 2014

Siri Jelajah: Alor Setar

Damai sejahtera!
Atas nama Tuhan yang Maha Pengasih dan Maha Penyayang...
Syukur, kini bersambung kembali siri jelajah! Kali ini kami bertandang di Alor Setar!
Bermula Jumaat, 17 Oktober sehingga 19 Oktober 2014!
Terima kasih kepada En. Syam kerana sudi hadir menyertai bersama kami :)